Zuhanykabin üvegezés

Zuhanykabin üveg gyártási folyamat: A megrendelt üveget az üveglemezből pontos méretre vágjuk, majd gépi éllel lecsiszoljuk. Ezután kialakítjuk a zsanér vagy a rögzített fogantyú kivágását és a fogantyú furatát. Amikor az összes gépi munkával végeztünk, lefedjük az üveget. Az üvegképzésről itt olvashat bővebben.
 
A pohár készülhet víztiszta vagy gyárilag maratott, anyagában színezett (szürke, barna), víztaszító és egyedi homokfúvott kivitelben is.
Az ehhez használt hardverek tömör fémből készülnek, krómozott vagy csiszoltak, és a vízkőnek és a tisztítószereknek is ellenállnak.
 
Zuhanykabin ajtó: Egyedi méretre gyártva és összeszerelve.
Két fal közé épített üveg, üvegpánttal nyitható, fogantyúkkal és vízzáró tömítésekkel ellátva.
 
Sarok zuhanykabin: Egy merőleges falra szerelt, rögzített üvegből és egy nyitható ajtószárnyból áll. A rögzített üveg a megfelelő stabilitás érdekében felül merevítő csővel van ellátva, az ajtó zárására pedig mágneses vízzáró tömítés szolgál. Lehet szimmetrikus vagy aszimmetrikus.
 
Rögzített zuhanyfal: Fal mellé szerelhető vagy szabadon igazítható pl. a zuhanytálca széléhez vagy a padlóburkolathoz.
Előnye, hogy tágas zuhanyteret biztosít, amelynek egyik vagy két vége nyitott. Fal mellé szerelés esetén a fal aljához és oldalához eloxált alumínium vagy rozsdamentes acél profilból ragasztják. Az üveg súlyát a padló viseli, felül pedig – mérettől és helytől függően – egy vagy két helyen rögzített csővel merevítik.
 
Kádparaván: A kád oldalára szerelt fix vagy nyitható üveg. Ha az üveg rögzített – alul és oldalt rögzített -, akkor az üveg teteje a szemközti falról rozsdamentes acélcsővel merevíthető (mérettől függően). Ha zsanérokkal nyitható, akkor lehet egyszárnyú vagy kétszárnyú is.
Egyedi zuhanykabinjaink mindig edzett biztonsági üvegből készülnek, ez az üvegtípus a gyártás során olyan keménységet kap, amely az üveget használat közben ellenállóvá teszi a külső hatásokkal szemben.
 
Egyedi zuhanykabinjainkat mindig egyedi méretben és formában gyártjuk és szereljük be az Ön igényei alapján.
 
Az itt alkalmazott 8 mm-es üvegvastagság megfelelő biztonságot nyújt használóinak.
 
Víziónk a tiszta üvegfelületek megjelenítése, ezért termékeink keret nélküli megoldással és fix rögzítőelemekkel készülnek.