Zuhanykabin üvegezés Budapest, 19.kerület (XIX.kerület) közelében

Zuhanykabin üveg gyártási folyamat Budapest, 19.kerület (XIX.kerület) közelében

A megrendelt üveget az üveglemezből pontos méretre vágjuk, majd gépi éllel lecsiszoljuk. Ezután kialakítjuk a zsanér vagy a rögzített fogantyú kivágását és a fogantyú furatát. Amikor az összes gépi munkával végeztünk, lefedjük az üveget. Az üvegképzésről itt olvashat bővebben.
 
A pohár készülhet víztiszta vagy gyárilag maratott, anyagában színezett (szürke, barna), víztaszító és egyedi homokfúvott kivitelben is.
Az ehhez használt hardverek tömör fémből készülnek, krómozott vagy csiszoltak, és a vízkőnek és a tisztítószereknek is ellenállnak.
 

Zuhanykabin ajtó Budapest, 19.kerület (XIX.kerület) közelében

Egyedi méretre gyártva és összeszerelve.
Két fal közé épített üveg, üvegpánttal nyitható, fogantyúkkal és vízzáró tömítésekkel ellátva.
 

Sarok zuhanykabin Budapest, 19.kerület (XIX.kerület) közelében

Egy merőleges falra szerelt, rögzített üvegből és egy nyitható ajtószárnyból áll. A rögzített üveg a megfelelő stabilitás érdekében felül merevítő csővel van ellátva, az ajtó zárására pedig mágneses vízzáró tömítés szolgál. Lehet szimmetrikus vagy aszimmetrikus.
 

Rögzített zuhanyfal Budapest, 19.kerület (XIX.kerület) közelében

Fal mellé szerelhető vagy szabadon igazítható pl. a zuhanytálca széléhez vagy a padlóburkolathoz.
Előnye, hogy tágas zuhanyteret biztosít, amelynek egyik vagy két vége nyitott. Fal mellé szerelés esetén a fal aljához és oldalához eloxált alumínium vagy rozsdamentes acél profilból ragasztják. Az üveg súlyát a padló viseli, felül pedig – mérettől és helytől függően – egy vagy két helyen rögzített csővel merevítik.
 

Kádparaván Budapest, 19.kerület (XIX.kerület) közelében

A kád oldalára szerelt fix vagy nyitható üveg. Ha az üveg rögzített – alul és oldalt rögzített -, akkor az üveg teteje a szemközti falról rozsdamentes acélcsővel merevíthető (mérettől függően). Ha zsanérokkal nyitható, akkor lehet egyszárnyú vagy kétszárnyú is.
 

Elérhetőségeink

Tarr István – Üvegkár.hu

Cím Budapest 1182 Üllői út 743 (a Béke térnél)
Telefon/fax: (061)-290-7327
 Mobil (0670)-949-9333
  (0670)-933-7828
E-mail info@uvegkar.hu
Web www.uvegkar.hu
Nyitva tartás Hétfő – Péntek: 9-17-ig